Campagne “Samen een betere buurt”

Vrijwilligers Fietsmaatjes Montferland krijgen lunch aan geboden.

Kortgeleden werd het team van Fietsmaatjes Montferland verrast door supermarkt Jumbo. In het kader van hun campagne: “Samen voor een betere buurt” waarbij zij mensen die maatschappelijk van betekenis zijn in het zonnetje zetten, wilden zij een lunch aanbieden aan de onze vrijwilligers.

Afgelopen zaterdag  25 mei hebben de vrijwilligers – na hun jaarlijkse themabijeenkomst – mogen genieten van een heerlijke luxe lunch verzorgd door zalencentrum “de Gracht”.

In mei 2021 is Fietsmaatjes Montferland gestart met duofietsen met personen die niet meer zelfstandig kunnen of durven fietsen. Daarvoor zijn natuurlijk vrijwilligers nodig die gekoppeld worden aan een vaste deelnemer. Zij worden maatjes. Ondertussen beschikt Fietsmaatjes Montferland over 3 duofietsen voor het gebied ‘s-Heerenberg, Azewijn, Lengel, Stokkum (HALS) waar 48 duo’s actief zijn. Er zijn ondertussen 2 nieuwe locaties bijgekomen: Zeddam-Braamt (ZEBRA) met 2 duofietsen en 37 vrijwilligers en Beek-Loerbeek (BELO) met 1 fiets en 11 vrijwilligers.

2 x per jaar komen de vrijwilligers bij elkaar: in het voorjaar met een thema en aan het einde van de zomer is er een gezellige middag. Dit jaar werd tijdens de themabijeenkomst de nieuwe app waarmee ritten gepland worden uitgelegd aan de vrijwilligers.

Wil jij ook vrijwilliger of deelnemer worden bij Fietsmaatjes Montferland meld je dan aan via

www.fietsmaatjesmontferland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *