Fietsmaatjes Montferland en KBO Beek – Loerbeek gaan samenwerken.

Net voor de oprichting van Fietsmaatjes Montferland kreeg KBO Beek-Loerbeek de beschikking over een eigen duofiets. Er werd al direct enthousiast gebruik gemaakt van deze fiets, maar in de loop van de tijd liep de organisatie toch tegen wat praktische problemen aan. Dit was de aanleiding om contact te zoeken met Fietsmaatjes Montferland en te kijken of beide organisaties wat voor elkaar konden betekenen.

Na enkele oriënterende gesprekken is daar een samenwerkingsovereenkomst gerold. Iets waar beide organisaties heel blij mee zijn.  

Momenteel worden de nieuwe coördinatoren uit Beek-Loerbeek vertrouwd gemaakt met de manier van werken van Fietsmaatjes Montferland en het boekingssysteem SamenFietsen. We streven met zijn allen naar dat vanaf September 2023 Beek-Loerbeek als een nieuwe locatie van Fietsmaatjes Montferland aan het werk kan en nog meer mensen die niet meer zelfstandig kunnen of durven te fietsen met plezier gebruik kunnen maken van de duofiets in Beek–Loerbeek.

Wilt u ook gebruik gaan maken van deze duofiets? Als deelnemer of als vrijwilliger? Neem dan telefonisch contact op met één van de onderstaande coördinatoren in Beek – Loerbeek of meldt u aan via de button vrijwilliger of de button deelnemer.

  • Theo Jansen                             06-11492486  
  • Geert Meijer                            06-20200684