Fietsmaatjes Montferland start nu ook in Zeddam en Braamt

We gaan uitbreiden

ZEDDAM/BRAAMT  – Veel mensen hebben al kennisgemaakt, hebben hem zien rijden, hebben het in de krant gelezen of hebben hem zelfs op televisie gezien: de bekende duofiets van fietsmaatjes Montferland uit ‘s-Heerenberg.
Voor de inwoners van Zeddam en Braamt staat er volgende maand nu ook een duofiets ter beschikking. Deze duofiets is speciaal voor de groep mensen die van fietsen houden, maar dit door omstandigheden niet of niet goed meer kan. Voor al deze mensen start fietsmaatjes Montferland met een duofiets voor Zeddam en Braamt. Op deze speciale duofiets kan dan met een fietsmaatje op een plezierige en veilige manier Montferland verkend worden.

Voorzitter Louis Kupers van FietsmaatjesMontferland mocht een cheque in ontvangst nemen van 750 euro van Frank van Halteren ( Kerststercommissie). Louis: “We zijn hier heel blij mee, want ik kan jullie vertellen dat een duofiets met elektrische trapondersteuning, aanschaffen een enorm kostenplaatje is.

Wendy Schuirink (Braamt) “staand op de foto” en Charlotte Markhorst (Zeddam) “zittend op de fiets” zijn de 2 coördinatoren.

Dank voor de bijdrage van de donateurs van de Kerstster 2022.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *