Stichting De Feesttent overhandigd duofiets aan Fietsmaatjes Montferland samen voor onbegrensde mobiliteit en sociale verbinding.

Zeddam, 11 november 2023

Vandaag heeft een afvaardiging van Stichting De Feesttent de nieuwe duofiets overhandigd aan Fietsmaatjes Montferland.
Fietsmaatjes Montferland, als onderdeel van het landelijke platform Fietsmaatjes.NL, staat klaar voor hen die graag de natuur in trekken op de fiets maar zich onzeker voelen of door een beperking niet zelfstandig kunnen fietsen. Met de aanvang de afdeling Zeddam-Braamt in maart 2023, ondervond de organisatie een overweldigende respons van enthousiaste aanmeldingen, waardoor de noodzaak voor een tweede duofiets snel duidelijk werd.
“De behoefte aan onbeperkte mobiliteit en de mogelijkheid om samen te genieten van het buitenleven is duidelijk merkbaar. We zijn dankbaar voor de gulle donatie van Stichting De Feesttent, die ons in staat stelt om meer mensen te helpen en een nog grotere impact te maken,” aldus een vertegenwoordiger van Fietsmaatjes Montferland.
Stichting De Feesttent, bekend om hun steun aan lokale initiatieven, verenigingen en evenementen is verheugd om bij te dragen aan de missie van Fietsmaatjes Montferland.
Voor meer informatie over Fietsmaatjes Montferland en om deze organisatie te ondersteunen, kunt u kijken op www.fietsmaatjesmontferland.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *