Stichting De Feesttent schenkt peperdure duofiets aan Fietsmaatjes Montferland.

Zeddam. – Fietsmaatjes Montferland is onderdeel van het landelijk platform Fietsmaatjes.nl en is bedoeld voor iedereen die graag buiten komt, in beweging is en houdt van sociaal contact. Voor mensen die graag erop uit gaan met de fiets, maar die zich onzeker voelen of door een beperking niet meer zelfstandig kunnen.

In maart 2023 is in Zeddam-Braamt ook gestart met een duofiets. Bij de aanmeldingen liep het echter zo storm dat al snel de behoefte ontstond aan een tweede duofiets.

Stichting De Feesttent, bekend om hun steun aan lokale initiatieven, verenigingen en evenementen is verheugd om een bijdrage aan de missie van Fietsmaatjes Montferland. Woordvoeder Jörg Knuvink: “Wij hoorden in de wandelgangen dat er behoefte was aan een 2e duofiets. Tijdens de gesprekken met het bestuur van Fietsmaatjes werden wij alleen maar enthousiaster en werd er duidelijk hoe ongelooflijk belangrijk werk zij doen. Dit alles sloot goed aan op onze doelen. Alleen werd ons ook duidelijk gemaakt dat een nieuwe duofiets al gauw 13.000 euro kost en dit hadden wij niet verwacht. Mensen die ons kennen weten dat wat we doen ook graag goed doen. Wij hebben de koppen bij elkaar gestoken en besloten om in ons jubileumjaar uit te pakken en dit prachtige initiatief te ondersteunen. Door niet alleen een financiële bijdrage te leveren, maar ook een complete duofiets te schenken.

Dankzij reserveren van gelden, onmisbare sponsoren en bezoekers van het Oktoberfest hebben we het voor elkaar gekregen”.

Meer informatie over Fietsmaatjes Montferland en ondersteuning zie de website: www.fietsmaatjesmontferland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *